Επιστροφή Προϊόντων

Τα προϊόντα που υποστηρίζει και προωθεί το okka.gr, έχουν επιλεγεί προσεκτικά από ειδικούς και με γνώμονα την παρεχόμενη ποιότητα του παραγωγού ή προμηθευτή μας. Στο okka.gr φροντίζουμε όλα μας τα προϊόντα να είναι υψηλής ποιότητας και διασφαλίζουμε την φύλαξη και συντήρησή τους υπό κατάλληλες συνθήκες.

Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται και συσκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα από το okka.gr πριν αποσταλούν στον πελάτη. Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να ελέγξει όλα τα προϊόντα που παραλαμβάνει, για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών ελαττωμάτων. Ωστόσο, στην περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ελαττώματα λόγω της μεταφοράς του, ο πελάτης δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή του είδους και να το επιστρέψει στον διανομέα, ενημερώνοντας το okka.gr σχετικώς. Το εν λόγω προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς στην ίδια ακριβώς κατάσταση, πλήρες, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. δελτίο αποστολής, απόδειξη /τιμολόγιο, δελτίο παραλαβής κτλ.), χωρίς να έχει αλλοιωθεί, χρησιμοποιηθεί, αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας οπωσδήποτε ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος, εφόσον πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις που αναφέρονται. H αντικατάσταση του προϊόντος γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος από το okka.gr, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους από τον πελάτη, θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση, χωρίς ελαττώματα.

Η ακύρωση ή υπαναχώρηση θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν προηγούμενης εγκρίσεως της εταιρίας μας. Δεχόμαστε την ακύρωση μιας παραγγελίας αδαπάνως για τον πελάτη, εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί πριν την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς. Κάθε αποστολή προϊόντων εμπεριέχει μεταφορικό κόστος, ανεξαρτήτως εάν λόγω προσφορών ή προωθητικών  ενεργειών το okka.gr ενδέχεται να παρέχει δωρεάν μεταφορικά. Ως εκ τούτου, η επιβάρυνση αυτή ισχύει και σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που, για οποιονδήποτε λόγο, αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς επιβάρυνση αποστολής. Δεν γίνεται αποδεκτή ακύρωση ή υπαναχώρηση παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη.

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος ακύρωσης ή υπαναχώρησης βάσει των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων, το okka.gr θα σας επιστρέψει εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή, το σύνολο του τιμήματος των επιστραφέντων προϊόντων. Ο τρόπος επιστροφής των καταβληθέντων χρημάτων σας θα είναι ο ίδιος με αυτόν της πληρωμής των προϊόντων. Διευκρινίζεται ότι το χρηματικό ποσό που θα σας επιστραφεί λόγω υπαναχώρησης από τη σύμβαση και κατόπιν επιστροφής των παραγγελθέντων προϊόντων, αντιστοιχεί αμιγώς και αποκλειστικά στο καταβληθέν ποσό αγοράς των προϊόντων και όχι στο καταβληθέν χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε έξοδα αποστολής τους κτλ.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.