Μεταφερόμαστε λοιπόν νοερά στο σκηνικό της ημέρας εκείνης. Είτε καθίσουμε έξω, είτε μέσα, οφείλουμε να προετοιμάσουμε μια όμορφη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ώστε να μην τρώει μόνο το στομάχι, αλλά και τα μάτια και κατ’επέκταση η ψυχή μας!
Φροντίζουμε λοιπόν να στρώσουμε ένα χαρούμενο γιορτινό τραπέζι. Όχι κυριλέ πράγματα, ένα απλό παραδοσιακό στρώσιμο. Με το άσπρο τραπεζομάντηλο, ένα βάζο με ευωδιαστά, πολύχρωμα λουλούδια στη μέση και εφόσον μας πάρει η νύχτα με το φαγοπότι, ας ανάψουμε και μερικά κεράκια, για να ζεστάνει η ατμόφαιρα.
Στον πάγκο θα παίξουν γεύσεις παραδοσιακές, ενώ ο sommelier Οκκά, θα προτείνει τα κατάλληλα για την περίσταση κρασιά!