Η ποιότητα των κρασιών μας

tyrnavos
vaeni
karamitros

Οι συνεργάτες μας και εμείς, σε μια αδιάκοπη προσπάθεια, «ψάχνουμε» στον αμπελώνα να ανακαλύψουμε τα «διαμαντάκια» εκείνα, που θα κάνουν εσάς  χαρούμενους και εμάς διάσημους!

Εμείς δεν διατηρούμε αποθέματα… Τα κρασιά διατηρούνται στα οινοποιεία… Εκεί οι οινοποιοί τα φροντίζουν όπως πρέπει και μας τα στέλνουν σταδιακά, χρησιμοποιώντας  σύγχρονες υγειονομικές μεθόδους αποθήκευσης και μεταφοράς, έτσι ώστε να υπάρχει ποιοτικός έλεγχος από το αμπέλι έως το ποτήρι μας.

Ο χώρος μας έχει ελεγχόμενες συνθήκες και  ακολουθούμε ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διασφαλίζοντας και από την πλευρά μας την ποιότητα των προϊόντων.

Η χώρα μας με το περίπλοκο ανάγλυφο, έχει  ένα πολύπλοκο και πολυποικιλιακό αμπέλι. Σε κάθε περιοχή, από την αρχαιότητα έως σήμερα,  καλλιεργούνται ποικιλίες μοναδικές, που μας δίνουν πολλά είδη κρασιών. Τα τελευταία  χρόνια η οινοποίηση στην χώρα μας έχει προχωρήσει πολύ. Σύγχρονες μέθοδοι, μορφωμένοι οινοποιοί, αναβαθμίζουν σίγα σίγα τις παλιές μεθόδους, εκτοξεύοντας ποιοτικά το ελληνικό κρασί. Μέσα σε αυτήν την προσπάθεια τοποθετούμε και εμείς την επιχείρησή μας, προσπαθώντας και εμείς για την καλύτερη ποιότητα καθημερινά.

Τα οινοποιία που συνεργαζόμαστε είναι πολυβραβευμένα και εγνωσμένου κύρους.

Έχουμε πάντα τα αυτιά μας «ορθάνοιχτα», σας ακούμε. Ακούμε την κάθε πρότασή σας και την μεταφέρουμε στους οινοποιούς μας. Γεφυρώνουμε το κενό ανάμεσα σε εσάς και την παραγωγή. Μέρα με την μέρα συμμετέχουμε στην διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων μας.

zoinos winery
santo winery
semeli

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.